Thursday, May 14, 2009

..sEdEy n iNdUkSi..

smlm x tulis blog pon.. sbb pe? malas kot
smlm sedey sgt.. sbb 2 ari lpas, gado ngan lan
pas2 2 ari gak dia x contact lgsg.
cm slalu la bl gado aku mntk putus n aku maki hamun dia.. huhu
marah sgt le tu smpai setan conquer diri aku..
pas2 smlm ingt nk baik2 balik.. tp elok2 je aku kena sound balik..
pasrah je aku..
biar le dia nk cmne pon..
tgok2 doa suruh ubh prangai n kembali cm besa.. hahaah..
tau dah lan tu..
pas2 dia kata dia sayang sgt kat aku n xley idup tanpa aku..
awal2 tu cm sj je nk bg aku sdar yg dia series..
ceh.. hampeh.. wat malu je aku nangis..
huhu..
tp pe pon thanks hubungan ni msh dpt diselamatkn even2 awal cm ego je aku nk mntk ok balik..
miza2 bl la ego nk ilang..
huhu
thanks sayang.. luv u...

rini bermulala induksi..
mula sesi pendaftaran je kul 2 ptg..
dgn high heels nye aku menapak.. sengal le lutut aku..
dah le lupa bw turun gbr kena la naik balik..
letey ginjat.. sbb tumit tgi even 1 inchi jek,.. haha.. koya..
dlm kul 4 setel n ley kuar sampai 9.
memandangkn last day kn rini kuar.
30hb br idup normal smula pas2 smbg BTN 5 ari..
ade le taklimat dr pn ct td.
n spnjg taklimat stiap 5 min aku menguap.. huhu..
cmne le nk beskn 2mgu ni.. ade harapan xley jwn exam induksi le ni..
dah le duduk depan jg..
induksi ni 6.30pg da mula dgn senam robik till 10.30 mlm..
aiyooohhh.. very the pack..
xdan le nk update blog..
ceh.. poyo jek...

0 pendapat:

Post a Comment

Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...