Sunday, October 24, 2010

iT's My BiRtHdAy



happy birthday to me.. ngeee..

sungguh best.. even xde party besar2an dan balloon di sana sini...

hanya wish dr kwn2, mak ayah dan adik berserta tunang tersayang sudah cukup membahagiakan..

bonus pabila mendapat adiah dr mereka...

dan tidak dilupakan buat sahabat baikku adeiq yg membuat 1 entry khas sempena birthday ku..

ilebiu la adeiq.. sungguh terharu aku..

deiq.. aku x jumpa pon gbr kita berdua dlm lappy aku..

pasan x kita xnah tgkp pic berdua xcept kat KFC mlm tu..

after dis kita snap byk2 k...

thanks to all..

my dad, my mom.. my bro..my sis.. my fiance..my bestie.. n all the friends~

8 pendapat:

♣dya aien♣ said...

i lebiu u soooooooo much too!!!!

MissNafa said...

happy birthday pada kamu :)

Dark Half said...

hepi birthday!

ThumBelina said...

yeyee...miza dh tua...hehehe...
happy besday jgk..or dh belated eh?...pe2 pn cpt2 kawin...umo dh meningkat tu...:)

MiEzA said...

tq smua.. yana.. nk kawen le ni.. tarikh x sampai g.. hihi

CikSyafa said...

hepi belated besday mieza ^__^ semoga dipjgkan umo n dimurahkan rezki..aminn

K.I.N.A said...

mieza!!!!..hepi bday..sori kina lambat reply..somehow, sejak 2 menjak ni memang tak menghupdatekan diri..

MiEzA said...

tq syafa n kina

Post a Comment

Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...