Monday, November 15, 2010

quick update

just nk update sket before g keje

  • da lulus test JPJ.. da leh bw keta. ngee
  • time akad nikah da confirm dgn kadi
  • pre wedding shoot wekeend ni

my kezens wedding da setel.. sungguh lega.. 4 ari bekampung di umh dia tuk sgala preparation

walaupon ada cacat here n there alhamdulillah setel..

harap my wedding nnt x jd cm tu...

nasi abes ms tetamu tgh ramai.. kalot2 masak smpai xpasan nasi mentah..
door gift x cukup.. ada teman2 rapat my kezen bw balik bunga telur dr bunga pahar je.
gbr family x dpt. x smua yg ada..
ada tetamu yg x dpt dilayan..

walaupon bkn majlis sy tp tetap rs ralat sbb sebagai tuan umh..


bj 1st yg sungguh gojes. dia wat sndiri je baju ni.
rm160 upah skali beads..
sgt affordable n worth

permintaan dr kasut pink nk tgok bj ni full..
actually kain baju ni meleret..



2nd outfit tuk potong kek.
bj jawa sbb side ayah my kezen adalah jawanese



6 pendapat:

Kasut Pink said...

Murahnye tempah rm160... pic die pakai outfit sanding tu takde ke?

MiEzA said...

ada.. smlm x smpat nk masukkan

K.I.N.A said...

a,ah la.not bad rm160..kat KL kina ada dtg RM200 tp semua design la die boleh buat..huhu

MiEzA said...

rm200 x mahal sgt kina

touya said...

nanti aku nak kawen nanti nak wat baju pengantin cam Gothic lah ..lalala

MiEzA said...

ade2 je ek ko ni touya

Post a Comment

Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...