Sunday, December 19, 2010

MY BFF BIRTHDAY

19-12-1986

my bff bday~
knal dia since masuk SMKDOB.
actually dier adalah kawan pertama yg i kenal ms masuk skolah tu.
kenal during my 1st day register there on 8 januari 2002
u know what honey? on my wedding day kita celebrate 9th years kita kenal..
the best thing is kami nye no ic sama... haha... just tukar date bday dihadapan n the rest was same.
so dl sgt sng nk cek either salah sorg dr kami dpt IPT mana..
sapekah dia? cukup susah nk cr pic dia sbb dia ni jrg nk join tgkp gbr since school..
last curi dr FB ko je la dieq

ni gbr latest dia g holiday kat bangladesh. haha

gbr kelas kami.
juga dicilok dr fb

juga dicilok dr fb. dak kecik tu still menymbunyikan separuh muka

dan bar ku sedar dieq, kita xde pon gbr berdua. nnt aku kawen ko dtg kita snap pic berdua byk2 k. gbr laki aku xde pon xpe.. hehehhe...
bl ko nk start blogging balik deiq? sku nk post comment n kutuk2 n3 ko.. haha..
aku doakan hg bahagis sentiasa dgn si dia. moga jodoh korg kuat.
once rs serasi, ikatla cepat2. jgn smpai pisang berbuah 2x.
adeiq..aku nk adiah kawen iphone 4 ok.. :-))
really hope ko leh attend solemnization n wedding reception aku. kalo ada time mjlis bertandang lg sronok.. leh g gedik2 kt tmn tasik.. ngeee..
harap ko sihat slalu. jgn takut mkn ubt.
hadapi stiap dugaan & cabaran dgn kesabaran.
aku sntiasa ada tuk hg story mory masalah hg..
cheers always~
love u always~


0 pendapat:

Post a Comment

Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...