Monday, January 31, 2011

TAG

thanks to Dyn sbb tag sy~

1. Apakah status anda


married for 30 days..


2. Ceritakan tentang diri anda

sedang berkhidmat tuk masyarakat, seorg isteri, seorg ank..
penuh dgn tanggungjawab penting...
ramai kata sy sombong n garang.. ye sy garang tp sy x sombong bila anda dah kenal sy.

3. Ceritakan tentang blog anda
asalnya blog sy private sbb sy crita hal peribadi sy, maslaah sy.. kira mcm diari..
tp bl lama2 blogwalking. sy publickn blog sy n kongsi kisah hidup sy. blog ini tentang sy, org sekeliling sy, pendapat sy dan kesukaan sy... tp lately byk la hal kawen mawen ni sbb sy rs sy masih pengantin baru.. haha.. n hal persiapan kawen sgt best tuk di kongsi.. pas ni mgkn kisah anak (insya Allah kalau ada rezeki). @ hal lain2..


4. Apakah pendapat anda tentang dunia blog

dunia blog ada baik dan buruknya.. terpulang pada org yg kemudi dan membaca..
ada blog sgt informative dan membantu para newbie dan lain2 yg perlukan maklumat dan bantuan..
tidak kurang juga blog yg pnuh dgn sampah sarap...
terpulang pd individu yg membaca. jk suka truskn, jk tak, xperlu mencemuh dan memaki tuan blog di comment @ shoutbox.

5. Nasihat kepada kawan-kawan yang baru nak buat blog

teruskan.. bercerita apa sahaja yg menjadi keselesaan anda.. pedulikan apa org lain kata asalkan anda tau batasannya..

7. Sampai bila nak menulis blog & impian anda dalam dunia blog

selagi sy ada masa dan idea.. impian sy.. ntah la.. xde pon target tuk ribu riban reader.. cukuplah kalo teman2 rapat sj sudi membaca. kalau org luar nk membaca itu satu bonus tuk saya..

8. Tag 5 orang yang anda nak kenal

4 je leh tak? :-)

kasut pink
mat ghanu
nazirul hazwan
puan nadia

4 pendapat:

♥♥ Kasut Pink ♥♥ said...

tanks..
2,3 org da tag tp blm kesempatan nak buat.. Nnt eh miza..Insyallah..

MiEzA said...

;-)

Mat Ganu said...

thank's miza...^_^

MiEzA said...

welcome

Post a Comment

Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...