Monday, February 28, 2011

air panas ulu lengong

salam dan hai..

entry bertangguh disebabkan menghabiskan entry cik dya a.k.a adeiq..
ari yg sama dgn e-day cik dya, saya dan suami
ke baling kedah..
g air panas ulu lengong bersama kawan - kawan dia...
hanya 5 org perempuan..
tu pon isteri kawan2 hubby..
owh.. sungguh segan..
xtau nk menyembang n bawa diri..

terus terang, hubby mmg xnah bawa sy g kemana2 bersama2 dgn kawan2 dia
semasa kami ber couple n bertunang..
katanya biarlah dah ada ikatan..
:-)
kalau ada pon just mjlis makan2 bersama sorg teman karibnya n the gf..

sungguh letih sy ari tu..
sampai ke rumah 10.30 malan setelah meneman outdoor photoshoot cik dya.
kul 11 trus gerak kesana
gedebak gedebuk.. tgu itu tgu ini beli itu beli ini..
sampai dlm tgh mlm jugak

nk mandi segan.. tp dah alang2 disana..
terjun la jugak..
ini adalah kali kedua sy ke sana..
pertama kali masa umo 14 taun ^_^ (kesian saya)

da kawen :-) leh tgkp pic pelok2.. hahaha.. sumpah gedix


kul 4 pg bertolak pulang.
masuk dlm keta.. sembang2.. n trus terlena..
kata hubby.. dia dok sembang sorg2 rupanya.. hahaha...
pastu diorg melepak la berenti makan la...
mmg sy x ingt pe...
enak lena dlm keta...
smpai umh dlm 7.30 pg..

panjat tangga masuk umh dgn mata separuh terbuka..
dah la kat umh ada tetamu..
abang ipar saya, tunangnya, adik tunangnya dan temannya..
sungguh x segannye sy...
mmg berterusan pengsan smpai tak sedar bila abang ipar n konco2nya
bertolak pulang...
^_^

sekian sahaja n3 panjang lebar dr sy..

p/s - smlm encik hubby cakap - ''bulan 4 ni kita p 2nd honeymoon nak? kita g pulau2 lak "
konpem sy setuju walaupon terpaksa bergelut mintak cuti n berebut cuti serta mencipta
alasan yg mengaburi mata pihak kpochi.
kesimpulannya.. len kali keje opis.. jgn keje shift mcm saya.. susah nk mampos nk cuti

0 pendapat:

Post a Comment

Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...