Thursday, March 31, 2011

W-day - guest book again? version from OP

Salam...

Mau cerita hal guest book lagi?
dulu - dulu pon sudah cerita..
hehehe..
masa cerita dulu, belum dapat pic dari OP..
sekarang sudah ada pic dari OP..
so skang xnak cite banyak2..
nk tunjuk pic dr OP saje...


front page~
pre wedd pic


1st page


saya tak tahu kenapa semua tulis ikut barisan..
sampai ada ucapan panjang dalam satu barisan.
amek je la 1 page, banyak lagi page kosong.
silap penjaga guest book yang tak explain kat
our guest


saya nak tunjuk rupa meja guest book.
meja guest book di sudut tepi khemah.
betul - betul sebelah mak ngan ayah saya tunggu
untuk sambut tetamu.
lepas bersalam. mak akan suruh tetamu tulis di guest book.



my aunty yg jd org kedua menulis.
dia cakap2 nak tulis awal2,
takut lupa dan tak sempat.


adik, mak, ayah dan aunty..
adik saya adalah penjaga guest book..
smua kawan2 ingt saya yang jaga guest book
sebab kami seiras..
nampak anak panah tu?
itu la gift yang diberi kepada guest yang drop ucapan.
gift tu sy DIY..
potpurri..
ada dalam entry ini ceritanya..



seminggu lepas majlis di rumah saya,
adalah majlis bertandang..
guest book ini berpindah ke majlis di sana lak..
buku yang sama...
save kan?
lagipun masih banyak space..
dan kawan2 suami lak yang drop ucapan..

6 pendapat:

♥ Kasut Pink ♥ said...

chanteknye guestbook mieza.. beli kat mn?

cheQmOomOo said...

hehehe nk wat centu gk..1gb utk 3event :)) *saving*

MiEzA said...

kasut pink - miza beli kat lovely lace.. g la cari.. masa beli ni dapat diskaun 50%

cheqmoomoo -yup.. sgt save.. :-)

cheQmOomOo said...

yezza :D

Rudi said...

Good afternoon from Belgium friends

MizA said...

Hai Rudy :)

Post a Comment

Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...