Tuesday, April 26, 2011

contest sweetest moment together

ini sticky post sehingga contest tamat.. sila lah undi :-)

salam.. td blogwalking kat blog ella..
nampak ella join contest ni..
rasa cm nak join gak..
saja suka2 walaupun harapan tipis nak menang kan..
:-)

contest anjuran Captura Studio



syarat - syaratnya..

Terbuka kepada semua pasangan termasuk 'previous customer & future customer'untuk mendapat peluang sesi Pre Wedding dan Post Wedding secara PERCUMA
bergantung kepada syarat-syarat yang telah ditentukan oleh pihak Captura Studio.

- penyertaan terbahagi kepada 2 iaitu pre wedding(belum berkahwin) dan post wedding(sudah berkahwin)
- kedua-dua pasangan berperwatakkan menarik dan ceria.
- telah 'likes' page CAPTURA STUDIO di facebook.
- sedia bekerjasama dgn pihak kami sebelum/semasa/selepas sesi photoshoot dijalankan.

cara nak sertai..

- meng'upload' gambar bersama dengan tajuk 'the sweetest moment together' di page facebook CAPTURA STUDIO.
- gambar akan dinilai berdasarkan 'moment' sahaja, gambar yang kabur dan gelap BOLEH DITERIMA.
- peserta di benarkan untuk menghantar 1 atau 2 gambar SAHAJA.


PENENTUAN PEMENANG : 20% DARIPADA PIHAK CAPTURA STUDIO DAN 80% BERGANTUNG KEPADA 'LIKES' TERBANYAK.

* tarikh utk sesi photoshoot adalah bergantung kepada pihak kami dan tempat adalah di kawasan pilihan pemenang.

TARIKH TUTUP ADALAH PADA 30APRIL2011.

UNTUK MAKLUMAT LANJUT SILA BERTANYA DI RUANGAN COMMENT.TERIMA KASIH.

HOW TO SHARE :

type dekat caption bila nak share gambaq kat page anda.
'hye vote for me. like this page http://www.facebook.com/capturastudio
then like my photo
(put link for ur photo here)


maka.. inilah gambar yang dipertaruhkan oleh saya.. (-.0)



saya suka pic ni sebab ni pic akad nikah saya
dimana waktu ni saya dah halal kepada dia..
dan lokasi kami shoot yang unik..
bawah flyover..
pastu kami berlari..
saya x nah shoot foto sambil berlari, joging mahupun melompat. ;-)

suka x?
kalau suka tolong vote ok..

1st : g fb Captura Studio http://www.facebook.com/capturastudio

2nd : like page Captura Studio

3rd : like pic saya

6 pendapat:

elle's laaa~ said...

Hehe.... Soooooo sweeeettt ... Nnti kite vote kamu eh.. Gud luck tau!!

lind said...

sesuai utk org baru kawin hehe

nuhan said...

aku suka gak gmbaq ni.. :)

dah vote!!! ^^

gud luck!

MiEzA said...

ella - thanks a lot..

lind - :-) thanks..

hanum - xdan aku nk promot kat wall fb hang... thanks... tolong la promot weh.. promot kat blog hang.. neggegege

mizzura said...

good luck!

|Make-Up Artist Tak Mekap Artis Je|

iedchan said...

wahhh2..nak masuk jgk..nnt i like u k...:P

Post a Comment

Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...