Thursday, April 28, 2011

welcome new gadget

last two days,
my hubby bought this to me





so, welcome our new gadget..
my husband mmg gila gadget..
ni android ke 2 dia beli..
the 1 one da jual..
ni yg ni lak..
mmg gila men game la ngan download apps..

SA kedai kata better than apple..
yo ke?
ntah lah.. xnah pakai iphone @ android..
so xtau la..
so far ok la..
cuma masalah sket la sbb nk kna tukar2 sim..
xleh pakai my no nnt mencanak bill..
pakai sim digi my hubby bila nk masuk fb, tweet, downloads apps..

touch screen nk menaip sgt la susah..
kameranya x xplore abes g..
xde masa nk snap gbr..

so, till then..

nota kaki
cik dya a.k.a adeiq : aku dah tau pakai foursquare.. muahaha..

3 pendapat:

♣dya aien♣ said...

welcome to new member of SE!!! muahahahaha..
siot!!! ajar adieq guna 4square jugak!!!!

Syima Syaz said...

btl dear... iphone sgt complicated.better android atau BB.tapi BB cepat hang. memang tak smart tapi semak phone...

anyway, congratz...=)

MiEzA said...

adeiq - ini SE aku yg kedua aku nah pakai.. kameranya sangat cun hokay..
nnt jumpa aku ajaq pakai foursquare... kena p main2 kat setting phone hg.. aku pon jenuh godek2 gugel2..

syima - iphone mmg idaman tp ssh sbb kna match ngan apple product jugak br leh bluetooth, video call n gbr dia bl upload di fb x clear. bb mmg not in my list.. so android the choosen one

Post a Comment

Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...