Tuesday, May 31, 2011

borong buku



salam peeps..
last weekend kan g KL..
dlm busy2 dgn pelbagai xtvt sempat gak heret hubby p jalan TAR
borong novel..
sy kalau g KL wajib g minerva ni sbb nk borong novel..
novel di sini murah2.. dpt diskaun 20% tanpa perlu jd member pon..
minerva bkn ada member card pon..
pastu of course la buku pun latest..
nak banding ngan penang ni..
buku keluaran JS especially nya pas 3 bulan basi di KL baru smpai png..
harusla melangut n gigit jari tgok org lain dah beca buka dr favourite write kita kan..

before g kl da siap2 listed novel tajuk pe yg nk beli..
so xde la buang masa..
senarai 7 buah buku..
yg berjaya jumpa 6+1
+1 tu buku x disenarai tp teramik beli..
hahah..
total harga rm120.60..
hubby geleng kepala je bila gtau harga..
siap ngadu kat mak sy lagi suka beli novel byk2..

mcm la dia baru kenal bini dia ni sehari.. huhu..
so kat bawah ni buku2 yang berjaya dibeli dan ngah menunggu gilirin untuk dibaca sebab buku siti rosmizah 7 hari mencintaiku yg ada 1050 pages lom selesai baca..
-br kat m/s 40 TT_TT

2 pendapat:

A.N.A said...

seronoknye tgk novel2 tu..dh lama x beli novel..huhuhu

MiEzA said...

a.n.a - bebila free nanti g le beli..
best sebenarnya bc novel.. leka je rasa.. hubby pon x layan dah

Post a Comment

Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...