Tuesday, May 17, 2011

geram gilaaa!


ari ni wesak day - public holiday tp macam biasa la kena keje..
xpe la x kisah pon sbb xde pe pon nk wat n hubby pon keje..
yg penting sok cuti..
da keje dr last week lg tanpa cuti..
last cuti ms lepas keje malam je..

and now what...???
tgh ari td dpt call yg i kena attend kursus sok from 8 to 5...
WTH!!..


bukan main lagi i suruh my hubby jgn overtime esok sbb i cuti..
dia pon on leave n kami da plan nk g pick up moto baru kami..
n nk pegi deting berdua2 naik motor baru macam mula2 bercinta dolu2...

OMG! dah la dlm roster xde mention pon nk kena kursus..
x kisah la kalau kursus kan,,
at least dpt point for CPD tp knapa masa hari cuti ku???

sah2 la kena keje direct trus smpai naik malam weekend ni br leh cuti lakk...
bertuahla nk dpt cuti ganti..
silap2 burn trus dengan short of staff ni...

haiiilaa..

sekian saja amukan saya yang geram ini!
terima kasih kerana membaca.

0 pendapat:

Post a Comment

Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...