Monday, May 9, 2011

hobi saya..

salam..

entry kali ni nak share hobi miza..
kecik2 dulu suka kumpul setem.
skarang kumpul fridge magnet (FM) lak..
dr belum kahwin mmg suka beli fridge magnet..
asalnya hobi mak. bila g mana2 belikan tuk mak..
lama2 trus minat nk kumpul gak.

bila dah kahwin ni kumpul fridge magnet sendiri..
biasanya dr destinasi yg berlainan la..
tak pun pesan kat kawan2 mana yg pergi melancong
suruh belikan.. smua dlm malaysia.. oversea ada thailand ja.. heheh

ada gak FM gbr cekelat, buah2, kartun dan mcm2 lg..
husband pon dah lali ngan hobi saya..
sampai kan smlm g umh mak
mak bg FM from thailand,
hubby cakap ''x cukup pintu petiais dah mak nak letak"
cehh.. kureng tul.. padahal bukan byk sgt pn FM kat umh tu..
TT_TT


tak banyak kan?
akan ku usaha tuk perbanyak kan lg..
:)



sila tgok anak panah..
FM gbr sy dan hubby ms honeymoon
di melaka..
'i like'



rujuk anak panah lg..
b2b penang mesti tau mende tu..
port wajib shoot gbr..
hubby yg jumpa FM ni..
tanpa pk pnjg trus beli.. hehe





p/s - br try apps br kat android.. konon nk apps cm iphone 4.. kekeke


selamat ari ibu.. adiah ari ibu tuk mak sy adalah FM yg tulis 'happy mothers day' & 'love u mum'
xde lak snap pic.. huhu

7 pendapat:

nuhan said...

hoh macam mak ak suka kumpul FM. aku lom terjebak lagi. org2 yg dah kawen kot suka kumpul FM ni kih3.

MiSsZ said...

First time datang sini..Tadi missz search kat google tentang orang yg minat kumpul FM.

Minat kumpul FM, kan? So, kena tengok kat sini:
http://misszgardenlittleshop.blogspot.com/

4 FM hanya RM10!!! Murah dan cantik..

Selain FM, keychain and tempat gantung kat hp n kereta pun ada... Belilah untuk dirisendiri atau untuk dihadiahkan kepada yang tersayang...Mesti diorang happy, sebab semua kat little shop MiSsZ ni, comei2 belaka..

Jenguk tau little shop MiSsZ!! Thanks!!

MiEzA said...

missz - waa.. bestnya jumpa yg sama minat..
ok dear.. later i jenguk ye..

:)

lovey's wife-to-be said...

laaaa ske FM kaa! awat xtau... ana ada FM nak kasi.. vietnam! aritu opis trip p sana.. hihi *plz jgn lupa.. ;) nnt ana kasi ok. mwahh! *FM lekat kat peti ais umah. huhu

MizA said...

ana.. ada ke? nak bagi ek? bertambah koleksi. alhamdulillah.
claim 7 januari ye :)

lovey's wife-to-be said...

orait.. lupa sila ingatkan. ana pelupa! :P claim jgn x claim!!

MizA said...

insyaAllah.. miza pon pelupa :)

Post a Comment

Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...