Sunday, June 19, 2011

busy

salam...
kesibukan melanda untuk + entry baru..
sibuk bekerja..

balik kerja kena kemas rumah, basuh baju, sidai, lipat, iron uniform, masak (kalau rajin)
tgok tv lagi.. pastu nk kena bc novel.. :)
busybody kan saya?

cuti sehari je smgu.
ari cuti qada tido kalau cuti lepas syif malam.
pastu p umh mak, in law, sampai kan nak shopping pon dah xde masa..
percaya x? kali terakhir sy beli baju baru ms honeymoon iaitu bulan januari.. TT_TT
selain itu.. aktiviti saya setiap malam...
resize gbr kawen dan upload di fb. pastu upload gbr kahwin dekat blog ni.
br berjaya masuk gbr akad nikah seperti link di sebelah kiri blog ni.. ------>

sekian saja entry sy malam ni...
nk ZZzZzZz...
sok keje pagi... mondaylitis mood...

1 pendapat:

J.i.J said...

thanx follow me.. heheh nice blog too... suke background pink itu..menawan hati

Post a Comment

Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...