Thursday, June 30, 2011

STD : TOMOK & AYU

Salam...
kekawan rapat ngan saya mesti tau yg sy dr zaman sekolah rendah mmg peminat kipas susah mati TOMOK
@ Shah Indrawan Ismail..

dr zaman dia rambut belah tengah dlm grup newboyz
pastu berlakon VCD.
smpai ke dia masuk one i a million...
dan menang sejuta..
mmg masih setia minat..


saya pernah cakap kat hubby beberapa bulan lepas

saya : tomok dah nak kawen
hubby : so?
saya : mesti dia frust miza kawen dulu dari dia, tu yg dia pon wat keputusan nak kawen gak
hubby : bantai gelak sampai kuar air mata

smlm tgok dia post kat fb video STD..
nk menikah dah 1 july ni..
Receptions on 2nd, 6th and 9th of July 2011 (byknya reception)
sob sob sob...

x sabar nk tgu gbr kawen dia.. 







tomok + ayu (red kebaya)

kad kahwin mereka
kulit luar.. sebuah kotak ok..

taraa.. kulit kotak ada lirik lagu + nota muzik




pre wedding photo mereka hanya akan publis lepas majlis diorg





2 pendapat:

nana said...

sgt la knal kau...dr skolah lg..tomok2..hehhe..smpai tomok nk kawin pun still jd peminat setia yer...=) good....

nice video..

MiEzA said...

tomok tetap di hati..muahahah

Post a Comment

Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...