Monday, December 12, 2011

Pa'ah engagement

Salam..
Sabtu lepas (10.11.12) -nice date :) my bff engage.
Saya dan hubby sampai lambat TT___TT
Orang dah makan baru sampai. ngeee..
Saya suka hantaran mereka, pelamin, baju tunang paah (tak yah veil pon dah gojes), makanan, handbouquet..
Senang cakap everything la..Jom layan gambar yang tak seberapa ini. huhu



 bersama cik Farah yg berdarah manis ^__^ (sy dah boleh lipat kaki)


Pa'ah selepas make up. gbr diambil dari fb Pa'ah yg di upload oleh MUA
tak payah veil pon dah nice.

goodie bag. love the sticker :)


tuan tanah ;)

5 pendapat:

Nini Mohd said...

cantik mini pelamin tu. simple jer.
tapi kalo ada stage, mesti lagi cantik. ;)

http://ninimohd.blogspot.com

MizA said...

a'ah kan, kalau ada stage mesti x nampak carpet berkeromot tu. ngeee
takut amik space byk lak nanti.
thanks for visitting Nini ;)

Pa'ah said...

mekaseh2..luv u sama lah miz, btw, fridge magnet ak lupa nk bg ms hg mai..isk3..lupa sungguh terharu hg turun, :)

MizA said...

xpe, aku p serbu umh hang nnt.. dah aku free aku p la majlis hang. kalau ada hal tak tersampai aku ;)

Miss Wai said...

kak paah >,<

wawaiyus.blogspot.com

Post a Comment

Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...