Friday, March 9, 2012

News

Assalamualaikum
Pada penjawat awam semua mesti dah tau kan yang SBPA dibatalkan.

Gambar dari GOOGLE


Bagi saya tiada masalah pun dengan SBPA tu. Tapi yang best nya kenaikan gaji 13%
Serta kenaikan gaji tahunan yang tak sebanyak seperti SBPA.
Tunggu pekeliling nak tau gaji berapa dan status umur pencen. T_T
Walau 2 tahun je beza tapi menyesal ok sign umur 60.
Rasa cam tak mampu je nak keje sampai 60.

Then pagi tadi dapat panggilan dari hospital.
Permohonan kuarters berjaya tapi kuarters yang dapat tu yang jauh dari hospital.
Huhuhuhu. Saya nak kuarters dalam hospital.
Ok, kena buat surat penangguhan kalau tak dikira terima masuk kuarters.
Tengah fikir alasan pe nak bagi..

Gambar sekadar hiasan dari GOOGLE

0 pendapat:

Post a Comment

Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...