Saturday, June 9, 2012

Wedding BIL - final part

Salam..
Adeh.. tah habis-habis lagi cerita pasal wedding BIL. Ini final, the last one.. Tak de dah nak merepek meraban, tepek gambar merata pasal wedding ni.. Ini masa majlis di kampung hubby. Actually tak banyak pun gambar sebabnya kamera dengan hubby dan masing-masing sibuk buat kerja. Tak de la buat kerja sangat pun sebab semua dah upah orang masak. Sibuk melayan keluarga saya yang datang.

Malam sebelum kenduri ada buat khatam Quran si Along iaitu anak sedara hubby yang sulung. Cucu sulung Mat Desa dan Faizah. Juga buat majlis cukur jambul anak BIL yang lahir 2 bulan lepas. Tak de la exactly cukur jambul sebabnya dah cukur pun tapi memandangkan ni pertama kali si baby itu balik ke kampung lepas lahir buat la juga ikut adat. Cuma si ayahnya mendukung anak keliling yang membaca marhaban. Correct me if i'm wrong. Jom tengok gambar.


budak demam yang merap
sy lg cute. sekian!
meja beradab yg BIL hubby deco


 

Then petang tu akibat kebosanan (walaupun banyak periuk belanga nak basuh) ajak hubby g ban pecah sekali angkut BIL dengan wifenya. Ban pecah tempat rekreasi di kampung ni la. Tak de pe pun sebenarnya tapi dah senja leh la tengok matahari terbenam.



0 pendapat:

Post a Comment

Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...