Tuesday, April 23, 2013

Pesta Buku 2013

Salam dan selamat sejahtera.

Teringin sangat nak pergi Pesta buku. Dah bertahun-tahun simpan angan-angan nak pergi. Tahun lepas tak pergi sebab pe ntah. hahahhahhaha. Tahun ni? Ntah la. Dah cakap kat hubby. Sementara masih bercuti ni nak la amik kesempatan pergi kan. Hubby cakap kereta lum service lagi dan bla bla bla.... Huhuhuhu. Macam tak dapat pergi juga je. Bila ada anak ni nak berjalan atau kuar memana fikir banyak kali. Dah la belum beli stroller dan car seat. Tak larat kut nak pegang je. Dalam kereta tangan saya lenguh pegang, kat luar tangan hubby lenguh pegang. Sudahnya saya pergi serang Popular atau Hasani je cari novel dalam list.


0 pendapat:

Post a Comment

Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...