Tuesday, December 3, 2013

Pretzel

Kebelakangan ni saya tengok ramai yang jual pretzel. Saya pernah beli sekali di Aunti Anne's. Sedap tapi mahal kot. Ada la jugak jeling-jeling di Instagram mana-mana seller yang jual. Risik-risik harga, flavour, kuantiti 1 box. Lepas sesi soal jawab dengan beberapa seller saya decide beli dengan MyPretzel. Ada banyak flavour - strawberry, white choc, hazelnut, almond, choc.
Saya order choc, almond dan Hazelnut. Order bekas kecik je dulu, nak rasa. 1 bekas RM20. Kebetulan masa saya order ni tengah promo, free postage. So bayar harga pretzel je. Payment khamis petang, sabtu dah sampai. Ahad baru saya ambil. Saya letak alamat rumah mak saya. Sampai je terus makan. Sedap. Rasa manis-manis masin. Ralit je kunyah tengok dah tinggal separuh.

Si kecik yang sambar dulu, nasib tak hancur

0 pendapat:

Post a Comment

Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...