Friday, March 28, 2014

Review : Turbo chopper


Saya beli pada Januari lepas, minta makcik saya yang dah jadi ahli Tupperware belikan. Kenal benda ni dari FB, FB yang saya follow untuk rujukan masakan home made food untuk Anas. Survey kat google, baca review pengguna dan jatuh hati. Alhamdulillah, berbaloi duit yang saya laburkan untuk membeli. Memang mudah. Tak perlu letrik atau bateri. Guna tenaga tangan je untuk kisar. Umpama guna lesung batu la tapi versi moden. Yang penting tak payah guna air. Senang kalau travel, balik kampung. Sebelum ni saya guna blender, nak guna sikit je bila masak, kena letak air banyak baru boleh blend pastu banyak lekat kat dinding body blender je. Sekarang kalau pergi bercuti ke balik kampung ke saya usung turbo chopper ni je. Jom la beli. harga lebih kurang RM100 je
chop bawang untuk tumis

1 pendapat:

Salhah Suhot said...

Sy pun usha ni lama. Mmg best sbb da penah try kakak punya. Tu nak beli gak. Lebih jimat masa berbanding lesung

Post a Comment

Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...