Monday, June 16, 2014

Check Up Anas Syauqi 15 bulan

Assalamualaikum..
Patutnya Anas kena ke KK untuk check up ni pada 4 Jun tapi ada masalah sikit kat tempat kerja + banyak benda datang time tu saya minta postpone 1 minggu lewat. Macam biasa, appointment petang. Pagi sempat keje gigih, petang claim hour yang berpuluh jam lagi tinggal tu. Save cuti mama, simpan cuti nak raya. Hubby saya tak bagi ikut. Dia nak ikut kena cuti full day. Padahal check up kejap je pun. Paling lama 3 jam. Saya usung adik perempuan saya yang masih menganggur untuk riba Anas masa say drive. Oiii... panjang bebel. Hasil dari Check up :-

Panjang : 75 cm (normal)
Berat    : 8.2 kg (atas line kuning)
BMI   : 14.5 (normal)
Lilitan kepala : 45.5 cm (normal)
Check up kali ni kejap je. Lepas timbang, ukur semua masuk bilik interview then balik. Pesanan nurse jangan biar anak main tanpa pengawasan.

0 pendapat:

Post a Comment

Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...