Monday, October 5, 2015

September - Freebies, sample, giveaway and contest

Alhamdulillah,masih dimurahkan rezeki untuk memenangi beberapa giveaway dan contest. Juga menerima beberapa sampel yang request

1. Systema Merdeka contest

Bina satu perkataan dari perkataan HARMONY dan 3 yang paling banyak perkataan unik akan terima hadiah.

2. #GASTBYSkinTonic Giveaway


Jawab je soalan yang diberikan di FB Gastby dan letak hashtag, akaun Fb hubby yang menang. Produk lelaki kan, mesti la dia pilih lelaki.

3. Woop.my


Claim point yang ada dengan toolkit ni untuk hubby. Dah sampai umah, adik cakap dia pun nak. Redeem sekali untuk diorang. Total redeem 3 set, hubby dan 2 adik lelaki saya.

4. Dove shampoo dan conditioner


Request kat website

5. Listerine

Jawab soalan yang diberi dan 20 pemenang di pilih


6. Men's Biore Merdeka giveaway


Jawab camna kita nak raikan merdeka, FB saya dan hubby terpilih.


7. Cali's Burger

Cali's burger ada produce produk baru dan suggest nama yang sesuai. 5 pemenang di pilih dan dapat product tersebut percuma.

8. Pizza Hut - Wednesday Maddnes


Jawab soalan di FB Pizza hut dan saya terpilih sebagai pemenang.

Hadiah 1 peesonal pan pizza family favourite
9. Sunsilk product

Register di website, link ada di Fb Sunsilk.

10. Pixy Malaysia

Jawab kaji selidik mereka dan di beri ini sebagai saguhati

11. MeadowGold


Giveaway di FB, jawab soalan dan saya bertuah. Terima email untuk claim hadiah kat KL. Minta tolong abang ipar ambilkan. Hadiahnya 2 bekas ais krim. Sata sedekah je kat diorang makan.

12. Sampel Dove


13. Sampel Ecobrown's


Register di link dan tunggu email setiap minggu. Email tu akan notify berjaya ke tak.

14. Milk and Dino


Giveaway di Instagram, tag 3 kawan yang breastfeeding di komen dan 2 pemenang terpilih.

15. Hada Labo sampel


Request di website

16. Dove hair therapy

Request di website

Alhamdulillah untuk rezeki- rezeki ini.

3 pendapat:

bintang_zue said...

saya baru nak berjinak-jinak apply free sample ni, tapi camna nak join contest yer? camna nak tau sample2 terbaru ya?

MizA said...

Cara mudah nk apply free sample, follow fb freebiesland. Boleh juga cek di website / fb brand2 tertentu. Contoh drypers, petpet, lactacyd. Untuk contest, kena rajin cek di fb, website. Harap membantu 😀

MizA said...

Cara mudah nk apply free sample, follow fb freebiesland. Boleh juga cek di website / fb brand2 tertentu. Contoh drypers, petpet, lactacyd. Untuk contest, kena rajin cek di fb, website. Harap membantu 😀

Post a Comment

Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...