Thursday, March 10, 2016

Januari 2016 - Freebies, sample, contest dan giveaway

Assalamualaikum..
Entri diteruskan selagi masih terima barang percuma.

1. Sechano Ig

Join giveaway di Instagram @sechano dan rezeki saya menang.


2. BeBJ Giveaway

Giveaway anjuran @babyeatsbyjustixa di Instagram. Giveaway berlangsung selama 32 hari. Setiap hari ada pemenang dan hadiah. Rezeki saya menang pada hari terakhir.

3. Pesso ant Bait

Rasanya saya request yang ni tapi tak ingat, macam dah lama sanfat requeat. Ubat kalau kena gigit nyamuk.

4.  Cetaphil Baby Skincare


Tak ingat ini requeat atau gift sebab jawab survey. Dapat lotion dan baby bath. Leh guna untuk coming baby.

5. Lactokid Comfortis Kuiz

Jawab soalan kuiz yang di beri di Fb Lactokids dan saya 100 yang terawal.


6. Hometester Club - PetPet


Register di Home Tester Club, terima email dan jawab survey. Tunggu posmen hantar depan pintu.

7. Ezerra cream dan lotion

Request di link Fb

8. Losyen Mustajab.

Giveaway anjuran FB Losyen Mustajab. Tangkap gambar bersama produk mereka dan beri testimoni.

9. Tefal CNY


Lepas announce hadiah, dapat PM dari fanpage Tefal untuk redeem prize tapi tak sempat pun pergi redeem.

10. Shell Helix


Beli minyak hitam di shell dan dapat face towel.

11. LINE Fun

Jawab soalan di aplikasi LINE dan dapt FREE facial treatment, mask muka dan mata. Valid hingga hujung Mac. Sempat ke tidak nak p tak tau la. Servis ni sah di DrNano oulet Semenanjung Malysia.

12. Fiffybaby


Like fanpage Fiffybaby, share post dan tag 5 orang kawan di komen. 100 yang bertuah akan terima gift.


13. LINE Fun

Jawab soalan di aplikasi LINE dan menang 2 tiket ke Hello Kitty Go Around di Viva Mall. Tak pergi kot.

14. #KuraHitoxHermoGiveaway


Anjuran fanpage Hermo Malaysia. Like fanpage, like post, tag 5 orang kawan dan share.

15. BCard
 Aplikasi Line, jawab soalan dapat voucher discount untuk purchase di Lazada + 188 Bcard point.

16. Lactacyd

Aplikasi di fanpage Lactacyd. Main tiap-tiap hari. Aim nak dapat pandora tapi dapat boucher je.


0 pendapat:

Post a Comment

Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...