Monday, May 11, 2009

..LaPaR + nGaNtOk..


waaa... ngantok dan lapar di saat ini..
plan nk tulis td tp tiba2 tingat nk setel hal pic tuk dinner..
sok aini nk bg dah kt junior..
2 ari lepas da pilih.. pas2 cek balik byk sgt n ade gbr berulang..

smlm da delete sum pic but still byk..
at first pilih sampai 3 gb. mmg x muat pendrive.
then edit2 tgal 2 gb but still byk ingt nk bur je dlm cd
tp bl pk pas diorg mek gbr bkn nk guna dah pon, wat bazir cd aku jek dah xde claim.
lastly aku main cut je tnpa tgok satu2 pic sampai muat pendrive aku..

dpt le gk lbh krg 1gb..
lega da setel tp aku riso sgt klo de yg kecik ati
sbb dlm simpanan aku penuh dgn muka aku of course la pas2 kroni2 aku le..
yg lain ade le minoriti pic..

aku arap dak2 junior ni mntk le kt org lain sama @ aini de mntk org lain gk.
aku riso mlm dinner nnt la..
pic dlm tu de dlm 700++ pic..
byk kn?
nasib le.. tu pon aku lom resize bg kcik.. kalo x mau 3x ganda bilangannye...



aku ngh tgu lan ni.. kata nk kol.. dah le lapar perut..
nk mkn megi mls masak air..
huhu..
nasib ko le miza da malas.. hehehe...
td dpt tau induksi start 14.. jd 15 ari da total.. huhu..
mesti bosan siot. aku da dpt byg cmne.. blom g BTN..
aku benci ler mende2 camtu..
doa le moga cepat berlalu ari2 itu n lulus jayanye exam2 smua tu..
hahaha.. nk masuk program x mo n malas tp exam nk lulus..
ckp pasal exam terpk final paper ri2.
jwpnnye no komen..
hahahahha...
malas pk le..
ape yg leh aku komen worst!
tgu je la rezult.
lulus pon besar rahmat la..


0 pendapat:

Post a Comment

Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...