Wednesday, July 8, 2009

..hP bArU..

excited aku typing ni..
know why??
last nite we went to c4..
me with my bf..
actually we all ngan gado...
tp aku nkk sgt jpa dia smlm...
xtau nape..
n 1 g aku posa...
tgh ari aku ajk jpa dia xnk..
ptg aku ajk mntk tmn aku buka posa..
dia say 'ok'..

sbbnye aku tgok iklan rasamas..
so mcm tingin sgt nk mkn rasamas..
bl pk2 br pasan aku da lama x mkn rasamas...
tingat sue, kak syam bl pk pasal rasamas..
sbb bl kt klntn dgn diorg la aku slalu mkn rasama...
dlm keta we all syap je.. msg2 ego.. huhu..
mls nk mula ckp n aku amt tired...
eventhought aku x wat even 1 keje pon kat umh tp may be
sbb mentally aku pk yg aku posa....
so very the letey...

sampai rasamas dia tgal kn aku bersama rm50..
dia ckp dia xmkn nasi aym sini, order air je..
aku pon choose the menu..
tgok spageti cm tingin bertambah lak
ikaln fries yg amt mengiurkn aku yg berkeroncong ini..
waaa.... mlalut dr topik tajuk ni...
shortly, aku mkn spagheti bolognese, fries n ice milo..

pas2 nk balik.. dia ajak jln2 tgok hp..
smpai one kedai tu dia tya hrga hp SE n tya aku mnt x.. aku ckp x..
sbb mhl sgt hoho.. RM1000+++
actually aku x kesah pon patern mana..
dia mntk hp aku n tya hrga kalo trade in.. diorg amek rm300 tuk hp n70 aku..
not bad sbb hp aku 2 mmg byk prob..

pas2 g 2nd kedai.. dia tya2.. aku tunjuk2...
pilih le 1 hp pas +-x
decide aku pilih w750 dan kna tmbh rm760..

dia pon pilih 1 hp...
lastly kami sama2 tuko hp n ade hp br...
\(>o<)/

0 pendapat:

Post a Comment

Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...