Friday, August 6, 2010

official photographer

waa.. sy x ingat either sy da post or blom cite pasal OP ni..
pd hal OP la 1st thing sy book bl tarikh wedd da decide...
da lm da survey for OP ni... since tunang..
sy ni sgt truja tgok gbr kawen yg comey2..
pastu mula la skodeng lmn web para photoographer smua...
mmg ada jatuh hati ngan 3,4 photographer ni tp rega x tya pon..

juz tya sorg tu tp pastu malas dah nk tya sbb bl diorg tya tarikh, xde tarikh nk bg.. ms tu lomconfirm date..

then sy mntk quotation kt this photograph.. also my bff uncle..
slalu tgok lmn web n fb nye..
album pon da tgok.. my bff nye.. Q sgt...
bl dia bg quotation, compare dgn quotation 1 photographer yg nah tya b4 ni, rega lari 2,3 ratus je tp ada tmbh2 poster n 8r photo..
tya my fiance, dia pon x byk kisah.. dia depend on me jek sbb sy je yg dok survey mende2 ni...

msg2 ngan dia.. confirmkn nk dia tuk the date.
dia akn close date once byr deposit 30%..
so i've paid on 30jun..
dia pon close the date for me..
tp xde lak bg resit ke ape ke ek..
sbb ms tunang dl, my OP email resit pas bg payment...

xpe la.. sy pcaya dia n dia pon my bff uncle kn..

so my OP....

http://www.nasirzin.com/

0 pendapat:

Post a Comment

Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...