Sunday, July 25, 2010

Lace punye cite

alkisahnya smlm g png road chow rasta..
hajat nk mencari kain lace kaler lain sbb
dr pndpt ramai lace putih yg bli tu x naik dgn satin silver tu.
so jumpa la kedai yg kasi tip top serice bl tya n nk match kain..
xde la pndg kami mcm bdk2 skolah gatai nk kawen..
(ramai org kdai kata kami bdk2 even msg2 da lbh 23 taun)

mula2 mamu tu kata semeter rm40++, then dia kasi diskaun rm15 je per meter..
aku mntk ms nk jln2 n discuss lu..
silapnya kami x tya rm15 tu hrga mn satu. lace @ satin.
aku yg buta hrga kain ni pon pth balik la p kdai tu ckp stuju nk beli lace 2.5 meter.
skali dia ckp dia besa jual kt org rm150 smeter. kat aku dia tolak semeter rm100..
jatuh rahang aku kt situ gk..
gosh.. cmne nk tolak kata xnk beli ni.. 2 x malu dah jd..
terus trang aku ckp kt dia lari bajet aku sbb aku ingt hrga semeter rm15.
mamu tu pon rilex je..
dia ckp xpe la, dia try adjust kasi hrga lbh krg bajet kami.
ckp la bajet dlm 200..
hahaha.. gila sep...

then dia ckp ok. dia kasi rm200 tuk 2.5 meter lace..
hrga pttnya rm250..

inche tunang pon xpk pnjg, x discuss ngn aku trus stuju..

terketar2 tau bayar rm200.. n msh x ilang rs terkekjut tu..
so total cost da bes tuk baju nikah kami 2 org rm400...
satin 8 meter lace putih 2 meter, lace silver 2.5 meter..

ntah pe nk wat ngan lace putih..

my bff kata wat veil je lace tu..
ok gk.. nnt aku discuss ngn org atasan..

ni le lace tu..

2 pendapat:

Miss Wai said...

kain lace yang besar okay lagi... sy cr kat jekel n GSH, lace yang tampal2 tu, rm 150 semeter. lagi nak tersembur mata!

wawaiyus.blogspot.com

MizA said...

adeh.. gila mahal.. sesak nafas sebentar nak bayar.. kalau cantik tak pe.. pejamkan je mata ;)

Post a Comment

Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...