Wednesday, July 27, 2011

tomok oh tomok..

salam..
plannye nak wat wordless wednesday tp x jadi la sbb nak mengomel sket..
plan nak wat entry pasal tomok kawen lepas reception dia.
tp sbb admitted tak jadi.. draft entry pon suda di delete..
sapa yang kenal saya since saya baligh mesti sgt tau yang saya minat tomok since album pertama dia lagi.
since dia rambut belah tengah lagi..
so disebabkan gbr2 kawen dia dah basi korang tengok merata2,
nak copy paste gambar pre wedding dia jek..
sbb pe?
sbb saya suka konsep pre wedding yang camni.
ada sawah padi pasti berkain batik..
back to basic sangat..
muahahaa...

si ini la beberapa keping pic pre wedding dia  yang berjaya di google..

0 pendapat:

Post a Comment

Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...