Thursday, August 18, 2011

keyword nuffnang lagi!

salam semua...
18 ramandhan sudah..
kejap je rasa..
sementara menunggu waktu berbuka...
sy yang boring ini belek la akaun nuffnang saya..
tau jumpa pe?


seriously masa tengok je keyword ni memang tergelak.
ada jugak insan - insan nk search kat google pasal saya.
siap nama penuh lak tu.
saya tak pernah mention nama penuh saya di blog ini mahupun facebook.
surely kawan- kawan sekolah atau sedara mara saya.
tak pun teman sekerja..
ape pun thanks... :)

p/s - nuffnang tak nak bg BE kat saya ke? mana yg bagi kekal seminggu je. tak dan nak tambah earning banyak - banyak.

0 pendapat:

Post a Comment

Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...