Wednesday, September 7, 2011

balloon @ belon

salam..
tengok tajuk macam birthday party kanak - kanak lak..
sebenarnya nak cerita balloon yang jd props tuk pre & post wedding..
even da ramai guna sebagai prop tp nak wat entry gak.. :-0
ms sy shoot selepas nikah props sy payung pelangi.
sebenarnya sy xtau pun kna ada props ni.
kebetulan OP shoot gbr dlm bilik sy nampak payung tu terus dia pesan suruh
bawa g shoot sama.

tadi jejaln di blog wedding ternampak pic pengantin dengan balloon.
lama da perasan ada bride shoot guna balloon tp tak terasa nak wat entry pun.. ^_^
masa pre wedding sy ada bawa balloon tp lepas tiup makin byk pecah. :P
mungkin kena pakai yg gas helium tu kot (ye ke helium)

so pada b2b @ others yg shoot nnt boleh la guna idea balloon ni..
nampak nice je..

** pic smua dr encik GOOGLE

sangat suka pic ni.

pre wedding SMS pakai belon jugak

balloon itu chantek~




suka jugak. suka pokok tu


wallah.. hebat kalau dapat wat camni.



p/s - hari ni jumpa doktor tulang. nak review xray. kalau tulang formation ok, dah leh guna kaki kanan tuk berjalan. kena belajar bertatih balik.. kalau x ok, tgu bulan depan lak.. haish.. lambat lagi la mau merdeka..
info - penyembuhan tulang selengkapnya 3 bulan. saya baru 2 bulan,, huhu

0 pendapat:

Post a Comment

Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...