Tuesday, September 20, 2011

novel : yes, boss

salam..
dah macam habit lak saya ni asyik wat entry pasal novel je..
nak wat cmne dah minat membaca novel kan..
so, novel ini telas selamat saya habiskan dalam masa 2 tahun hari  ^___^
rate saya 3/5
recommend untuk dibeli.
tak bosan membaca,
cuma xde feel untuk jadikan koleksi 'tak boleh letak'

sinopsis..
yana, anak yatim piatu.
kerja sebagai setiausaha pada sorg bos muda, handsome (dlm novel  yg mention)
bos ni womanizer. keje yana selain keje secretary kna urus awek2 bos
dan mencari isteri untuk bos. arahan dr mak bos.
keje dia kalau bos suruh jawab yes boss je..
lama dah dia fall in love ngan boss dia tp boss x sedar lak.
lepas 3 tahun baru bos dia perasan yang dia pon suka kat yana.
sebelum bos sedar tu ada la konflik yang jadi ke atas bos tu..
takkan nak cerita semua kan..
nanti xde yang beli lak novel ni..


p/s.. sekarang ngah menghabiskan novel ni lak. baru muka surat 40 kot.. bukan kategori 'susah nak letak'

dah habis baca sy wat review novel ni lak

2 pendapat:

cik_azie said...

ala..citer la sume hehe.skg xsmpat la nk bc novel

MiEzA said...

azie - malas nak taip panjang2 sebenarnya. hehehe..
ala happy ending.. dia kawin ngan bos :) tebal gak buku ni. nk crita semua boring nnt. hehe

Post a Comment

Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...