Wednesday, October 26, 2011

kisah birthday 2011 saya

salam..  **panjang kot entry saya ni**

scheduled entry lepas bercerita ttg birthday saya tahun ni.
spt dinyatakan disitu sy menjemput close friend tuk makan2 di rumah  saya.
tgh hari itu saya & hubby ke rumah Kak Ina tuk mengambil kek yg saya order.
actually tak sampai depan rumah pon. di tempat parking saja.
Kak Ina memahami keadaan saya. thanks kak.
siap bagi discount lagi. appreciate sgt..

saya order russian black & white cake
flavour chocolate & cheese. saya mmg suka coklat kek.
sy cuma bg flavour kek yg nak je. Kak ina suggest ambil kek ni. so sy proceed sj.
mmg tak de minta design kek ape pun. sy nk yg simple je. ye la, dah tua kan. ngeee
so ini lah kek nye.. 2.5kg. besar dan berat ok.




ptg tu kwn2 saya dtg.. hidang spageti bolognese, bihun grg, fries dan kek sahaja.
kek tu mmg sedap. tambah2 coklat yang atas tu.
i'm happy dapat lepak ngan my friends even sekejap saja.
dah lama tak jumpa mereka. dpt bertukar crita.
dah la hubby yang hidang makan. siap tolong mak grg fries, bancuh air.
sampai my friends ckp, hubby dah macam suri rumah.
hehehe.. love u sayang.. thanks

plan nak pergi makan seoul garden mlm tu tapi tak nak la membazir.
makanan banyak di rumah dan masih kenyang.
so esoknya (25.10.2011) saya fisio.
appointment jam 9 pg.
akibat keletihan kami berdua lewat bangun. 8.45 pagi baru sedar <(@__@)>
tak sempat sarapan. T___T

fisio habis dekat pukul 12 tgh hari gak (sy sorg je yg fisio lama2) huhu
hubby g beli kek masa saya tengah fisio (kek lagi)
actually saya mmg berniat nak bagi something pada staff wad sy keje & staff fisio.
dah birthday saya, bg kek je la. hubby beli 2 biji kek.
1 untuk staff fisio, 1 untuk staff wad saya keje.
then lg 2 pieces tuk pharmacist yang slalu tolong saya. thanks Josephine Teh ^__^

lepas setel semua hubby ajak g makan kat seoul garden.
dia cakap dia lapar. alalalala.. sian dia..
kan tak sempat sarapan. even minum air pon dia tak sempat. sy je sempat. ngeee
so gerak la kami ke seoul garden Auto City Juru.
staff sgt baik.. tolong buka pintu (standard kot kedai2 buka pintu ni)
dan tolong pegang saya masa nak turun tangga.
saya kan bertongkat. tangga seoul garden tu sgt tinggi ok.
lebih tinggi dr mana tangga saya pernah panjat.
masa nak turun dia pegang bahu saya dan jaga belakang.
hubby lak jaga depan sbb takut saya tersungkur. T___T

mmg nek termuntah saya bila makan kat seoul garden ni.
dah bleh makan tanpa limit kan. tp rasa macam skit je mkn bndg ngan before this dtg,
tak pe la. byr pon 50% je. ^__^
so jom layan gambar :)




dah lama tak tangkap gambar berdua cmni. huhu


tak nampak macam tak leh berjalan pon kan? heheh


hubby tlg pilih mknn tuk wife :)

3 pendapat:

Zizie Eazie said...

Hepi belated birthday Miza...
Nak sikit kek ^_^

Rina Lia (◕‿◕)✿ said...

simple nye kekk tp nmpk sedap :)

MiEzA said...

zizie _ thanks ^_^

rina - kek sangat sedap. nak order lagi. ngee ^__^

Post a Comment

Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...