Saturday, October 15, 2011

novel : Grrr... Geramnya!

salam..
short entry.



nak story pasal novel di atas ini.
novel yang paling tak best yang pernah saya baca pada tahun ni.
sama la cam tajuknya.
geram je rasa membeli

menyesal ok beli. rate 2/5
kalau tanya sinopsis ceritanya saya memang tak ingat.
tak de satu pon melekat dalam kepala ni.
mungkin novel macam ni bukan jiwa saya.
sanagat lemau nak habiskan 1 novel ni.
tapi berjaya gak habis sbb dah beli kan.
kalau tak baca membazir lak.

next entry saya review novel ni plak.
baru abis baca semalam.
ok best. tak menyesal beli.
saja baca lambat2 sbb sayang nak habiskan. huhu

4 pendapat:

Zee Azie said...

kannn.. lambat sangat nak habis.. asyik kisah member dia punya masalah jerr.. tp ada pengajaram gak la novel ni.

MizA said...

ye.. ada pengajarannnya tapi nak sampai ke ending tu jenuh menguap. hehehe

Anonymous said...

tapi sy suka dgn novel tu sbb byk pengajaran yg dpt sy ambil drpdnya :)

MizA said...

Anon - good :) itu yg prnting bila bc novel. ambil pengajaran

Post a Comment

Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...