Tuesday, October 18, 2011

canvas photo

salam semua..
thanks for reading +_+


last 2 week sy sibuk2 kat fb b2b mintak pendapat pasal canvas photo
samada nak order dr 3d canvas photo's atau the perfect canvas (TPC)?
dua company tu saja yang saya tau leh tempah canvas


sy mula2 kenal canvas photo di laman web TPC
pastu this year, lepas kahwin baru tau kewujudan 3d canvas photo.


mcm best je tgok gbr yg diorg upload.
slalu tengok je la.
pastu dlm september bc kat blog TPC yang diorg akan naikkan harga.
T__T
tak sempat nak order, harga sudah naik..


lepas terbuka pintu hati nak order baru la sy compare harga dua2 company ni.
saiz mmg banyak la. tapi saya banding yg kecik ni je k.


TPC
bagi size 18x24 (inch) = RM1++
harga ni belum masuk pos (harga pos tidak dinyatakan) dan yg biasa.
kalau full wrap +RM10


3d photo canvas
bagi size 16x24 (inch) = RM80
harga poslaju +RM 15
full wrap atau biasa tiada tambahan harga.




so selepas pendapat +ve dr fb b2b saya pon terus order kat 3d photo canvas.
emailkan pic
kebetulan nampak owner on9 kat fb, mintak check email & mintak acc no trus bank in.
saya order full wrap 16x24 secara pos. if ambil sendiri free. :))
total RM95
sy bank in hari isnin tgh mlm juga
selepas 3 hari saya bank in, 3d canvas photo tag saya untuk ini

hoyeaahh. sudah siap rupanya..

nak tengok perbezaan antara gambar biasa & full wrap?
3d canvas photo pinjam gbr from ur fb ye. -_-

tengok pic atas ni paham tak?
full wrap - kiri kanan atas bawah semua bergambar
biasa - kiri kanan atas bawah putih je

tengah hari kelmarin (isnin) abang poslaju sudah hantar
canvas itu pada saya.
cukup 7 hari saya sudah terima.
amat bagus. recomended..
dan gambar pon cantik.. ^___^ tengok model la. hahaha
suda siap gantung pun di rumah mak saya..
erk.. actually nk gantung di rumah sewa sy & hubby
tapi memandangkan saya masih belum berkeupayaan
nak menapak tangga tiga tingkat rumah sewa tu
menumpang di sini dahulu.

fresh dr oven ^__^

abaikan rupa paras adikku itu. ngeeee
ok, lengkap sudah pic sy.
OP bg size 16R pic nikah & bertandang.
sy lak wat canvas gbr bersanding.
so cukupla 3 majlis bersejarah +_+
ada duit lebih nak wat canvas gbr tunang & pre wedd lak..


p/s - semua gambar diambil dari fb Canvas Photo's  & koleksi sy

6 pendapat:

lysa said...

Cantik.!
macam nak buat je pas kawen nanti ;D

MiEzA said...

ye lysa. recommended. wat la..
leh gantung dinding bilik ke ruang tamu :)

Hunny Kitty said...

lawa222222 ...ni yg nak print gak nih

MiEzA said...

hunny - print la. recommended +_+

3Dcanvasphoto said...

wahh terima kasih byk2 pn.miza!!!!

MizA said...

3dcanvasphoto - welcome :) thanks to u too

Post a Comment

Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...