Friday, November 11, 2011

hujung tahun yang busy

Salam..
Nice date kan today 11.11.11
Ramai jugak yg menamatkan zaman bujang today.
Selamat pengantin baru pada yang nikah hari ni..
Moga Berbahagia hingga hujung nyawa.

Tahun lepas saya nak sangat kahwin date ni sbb tarikhnya.
Dan of course mudah diingati bila date cantik.
Tapi mendapat bantahan dari parents sbbnya date yg cantik
harusla ramai lagi nak bernikah kan.
Kadi, khemah, kerusi, meja, catering, photographer dll pasti fully book
dan harga akan meningkat dr biasa.
Saudara mara pun ssh nak dtg bila byk majlis.

Maka saya dan suami decide nikah 1.1.11
nice jugak  ^__^  dan  mudah diingati.
Dah penghujung cuti sekolah. kadi, catering, kerusi, meja, khemah dll sng book
Alhamdulillah
Itu cerita basi 10 bulan yang lalu..


Dah penghujung tahun ni banyak la jemputan kahwin yang saya terima.
Baik panggilan dari kad, facebook, sms, call dan mulut ke mulut..
Yang bertindih tarikh pun ada.
Tu belum masuk yang sama tarikh dgn adik saya bertunang.
InsyaAllah akan usaha untuk hadiri yang mana di utara ni.

Masalah saya 1 je. My husband.
Dia hanya cuti weekend selang seminggu.
Saya tidak boleh ke mana - mana tanpa dia.
Bukan dia tak bagi kebenaran pergi sendiri @ dgn org lain.
Keadaan diri saya agak merumitkan. TT__TT
Tak nak menyusahkan orang.
So, weekend yang dia cuti je saya leh pergi kenduri rakan2. ^___^
Saya minta maaf sangat pada sesiapa yang saya tak dapat attend wedding tu.

sebahagian wedding card yg dpt

dr fb event

p/s - my bff dah pregnant setelah setaun berkahwin. hadiah 1st anniversarry. congrats dear. jeles ok. (^__^)

2 pendapat:

K.I.N.A said...

1.1.11 pun cantik..hee..byk kan org kawen..smpi bulan 2 ramai kawan kawen..:)

MizA said...

thank Puan Kina.. 1.10.11 pon cantik :) byknya jemputan Kina.

Post a Comment

Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...