Tuesday, November 15, 2011

wedding BBF - Anna Syaza

Salam..

Lambat kot saya wat entry ni..
pulang ke kampung suami bb xde connection lgsg
lepas tu pulang ke rumah kami, operasi mengemas rumah
InsyaAllah nak pulang dan tinggal semula di rumah kami :)
Moga dipermudahkan segalanya

Last saturday (12.11.11) saya ke wedding BBF.. :)
excited kot.. hahaha.. first time attend wedding BBF & before ni tak pernah berjumpa.
bersembang via FB & blog je
wedding Anna Syaza di Merbok, Kedah..

Jumpa di Petronas Laguna Merbok slps Plaza Tol SPU
Makanya berkonvoi la kami bertujuh.. (kalau tak salah kiraan)
Berpandukan peta & GPS maka sampai lah kami ke rumah pengantin
Alhamdulillah tak de masalah sepanjang perjalanan.

Cuma terlepas simpang masuk ke rumah sahaja..
Salam2, makan berhidang (special skit), gusip2, bergambar
lebih kurang 2 jam disana kami bergerak pulang..
Ape pun best sangat..

Dah lama kot tak BLIND DATE camni..
hahahaha.. ade ke panggil blind date..
Jom layan gambar yang berjaya di'snap' oleh my hubby
menggunakan Handphone burok kami

Lupa nak cerita.. ^__^
BBF yang join wedding ni Zariza, Fariza, Scha Nur & Farrah
Lupa nak snap doorgift T__T
**M nak caption. ampun TT___TT




masing2 update fb.. ngeee




Saya dan Farah.. maaf Farah, tak larat buang tongkat dah

0 pendapat:

Post a Comment

Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...