Wednesday, December 7, 2011

Karnival Buku Pulau Pinang


Salam dears.. :)
Merujuk pada poster di atas, tahu je ada karnival ni terus ajak hubby ke sana.
So semalam selepas fisioterapi terus gerak g sana..
Serious best g sana bagi penggemar buku macam saya ni.
Semua buku discount 20%
Beli lebih dr 10 buah novel discount 25%
Dan novel2 latest pun ada.
Biasa di Penang ni novel dr Jemari Seni lewat 2,3 bulan.
Semua novel dlm list nak beli saya sudah complete.

Jom layan gambar yang berjaya di snap :)

pergi masa weekday tak ramai sgt org. tp time lunch ramai

Ape la yg cik abg tu menyusun ^___^

nak amik banyak lagi tp kewangan tak membenarkan TT____TT

7 buah novel + 2 buku hubby

semua novel dlm senarai berjaya di beli :)

Bulan ni kena puasa
:(╥_╥):

0 pendapat:

Post a Comment

Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...