Thursday, January 12, 2012

New layout +_+



Salam..
Akhirnya setelah berminggu-minggu godek blog berjaya juga menukar layout.
+_+
Bosan dah ngadap layout pink itu.
Actually saya lupa camna nak tukar layout blog.
Macam-macam cara buat tapi asyik tak jadi je.
Kadang-kadang ada layout baru tapi terselit yang lama nye sana sini.
Buruk la jadinya.

Sebelum ni saya tukar layout yang kena download xml template.
Google banyak website dah tapi tak jumpa yang berkenan di hati.
Hehehe.. Cerewet sungguh Miza ni..

Tadi berjalan-jalan di blog ini
Ada diajar cara nak tukar layout.
First time guna cara tu. Patut la sebelum ni tak jadi je.
Step mula tu tak dibuat.
Maka berjaya la dapat layout seperti ini.

Then daftar chatbox baru.
Seperti semua tahu shout mix dah stop free service.
Saya guna chatbox before ni lepas tukar dari shoutmix.
Tapi macam slow je.
Saja try Fibox ni plak camna.
Kalau tak ok, selongkar lain lak... (=_='')

First time saya try blog 2 column.
Biasa pakai 3 column. (sebenarnya dok godek tak leh nak ubah jd 3 column) T_T
Harap tak semak dan mudah loading..
ada beberapa perkara tak puas hati ni pasal blog.
Banyak sangat colour putih dan side yang ada entry tu sempit.
Tapi tak tahu nak ubah camne..
Tapi, tak pe la.
Lama-lama mesti boleh sesuaikan diri (ayat penyedap) T_T

0 pendapat:

Post a Comment

Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...