Wednesday, January 11, 2012

Wedding Anna

Salam semua.
Ingat lagi entry ini?
Ya, itu wedding Ana side perempuan di Merbok.
Kali ni side lelaki di Kepala Batas.
Kebetulan hubby cuti, boleh la pergi.
Lagipun tak sibuk sangat weekend tu.
Owh ye, kami pergi bersam Kak Za, hubby Kak Za  dan kawan Kak Za.

Majlisnya pada 7.1.2012
Bestnya g wedding Anna sebab dapat sign guestbook..
hehehhe.. alasan tak leh blah..
Seumur hidup belum pernah lagi g wedding yang kena sign guestbook.
Wedding saya ada la tapi takkan saya nak tulis sendiri.. ngeeee


 Kusyuk ok pilih ayat terbaik tapi tak muncul jugak +_+

 Turn Kak Za pulak

I love everything on Ana wedding.
Dari door gift, guestbook, candy table (ye ke panggilannya Ana? kalau salah ampun ^_^)

 satu lagi doorgift tak snap +_+


Ni la yg saya panggil candy table.. ngeee

Buku ni comel. Untuk kanak-kanak selain dari sweet.
Patut amik je. Bleh wat puzzle dalam tu +_+

Makanan pon sedap. Nasi ayam lagi tu. First time pergi kenduri dapat makan nasi ayam.
Nasi ayam my favourite. huhuh.
Nasi kenduri pon ada lauk ikan talang lagi tu. yummy
Mee kuah pon ada..

 

Pelamin and dress Ana also gorgeous...
Cakap kat hubby ''Jom kahwin lagi sekali'' ^_^

Gorgeous kan pelamin? ^_^
apesal gambar ni pelik editting nya? +_+

hubby dengan baju bunga-bunganya +_+

2 pendapat:

lovey's wife-to-be said...

tq for coming syg..! candy table, candy buffet..ah whatever ppl called it lahh :P nasi ayam ganti nasi minyak hihi ;) eii sweet ur hubby nak ehh pkai bju bnga2.. kudin cnfirm xnk... hishh! u made my day,tq so muchhh

MizA said...

Ana.. no worries dear. kebetulan tengah free. ;)
a'ah candy buffet.. camne leh lupa ni.. Aish...
Nasi ayam sgt sedap ok. juga mesra alam. sesapa pon bleh mkn.
hubby tb2 mnt bj bunga.. heheh.. itu first baju bunga dia..
welcome dear =_=

Post a Comment

Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...