Friday, February 17, 2012

Cake

Salam..
Saya mencari design cake yang simple, sempoi untuk ......
\{^_^}/
Saya hanya mahukan kek satu tingkat
Yang penting kena fondant dan chocolate flavour.
Dalam mengoogle design jumpa design2 ini...

girlish!
nice


Nice jugak




Nak yg tingkat atas je >.<
melting

OMG.. jatuh rahang
ala.. comelnya :)
comel jugak >.<
in love :)
p/s - majlis apa? Biarlah semuanya confirm dahulu :)

8 pendapat:

pa'ah cute lagi cumel said...

hahaa..fondant saja hg nih~

Hunny Kitty said...

sekarang ni ramai pandai buat kek fondant....kalo nak contact leh cuba ctc akak G yg buat kek kawen ai....

http://gghomebizcakes.blogspot.com/

ni review ai pasal my w-day cake :

http://dia-honey.blogspot.com/2011/07/review-kek-kahwin-hello-kitty.html

MizA said...

Pa'ah comey - fondant tak pe jangan pondan :P

Hunny kitty - thanks dear.. lepas ni miza melawat sana k :)

Cik Pensil said...

wow ! nampak macam sedap..
cantik,comey mesti sedap nihh .. ^_^

MizA said...

Cik Pensil - kalau chocolate sure sedap. Hihihih

casablander said...

comei comei lah kek tuh..yum yum

iizla said...

semua nampak cantik.
agak2 harga sebijik kek mcm ni berapa yer??

MizA said...

casablander - comel kan?

iizla - ntah la kak tapi kalau fondant harganye mahal dari buttercream.. rm100 ke atas la

Post a Comment

Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...