Tuesday, March 20, 2012

De Pauh Garden

Salam..
Rajin lak saya buat entry pasal restoran / kedai makan ni. Tak de idea sebenarnya
Actually Restoran De Pauh Garden ni sepelaung je dari rumah saya.
Jalan kaki kurang 5 minit dah sampai. Tapi selalu pergi naik kereta
Lokasinya berhadapan dengan Politeknik Seberang Perai.

sumber SINI
Baru saja dibuka Januari yang lepas. Sepanjang masa saya tengok bila malam memang full restoran ni.
Masa first time saya pergi makan pun dah ada yang menunggu pelanggan lain bangun.
Sangat luas restoran ni. Ada indoor dan outdoor. Ada skrin besar untuk menonton bola.
Parking juga disediakan. Indoor sangat selesa.
Dibuka dari 10.30 pagi hingga 2 pagi. Ditutup setiap hari Isnin.
Pilihan makanan dari western juga ada. Menu lain ada nasi lemak, sate, rojak, masakan panas.


First time saya datang makanan sampai selepas 40 minit order.
Memang marah dan lapar masa tu tapi sabar je sebab memang ramai orang masa tu.
Order tomyam masa tu. Makanan untuk seorang makan sangat banyak.
Saya dan hubby makan berdua pun tak habis

jus epal + sirap limau
menu yg diorder ms 1st time. malas nak letak watermark
Lepas tu pergi makan, memang dah mentally prepared yang makanan akan sampai lambat.
Sekali sampai cepat lak. Hehehhehehe

spageti bolognese- menu masa 2nd time dtg. sedap
Nasi lemak + sambal udang, menu hubby. Dia cakap nasi sgt berlemak.
Ni antara menu yg ada. sumber dari foursquare

king burger special


komtar burger

5 pendapat:

ReYNa said...

ohh..sy baru pi tadi.hahah.tp sebelum nk sampai ke situ boleh x reti jln2 situ tgk googlemap pusing2.rupanya dkt je ngan politeknik tu..mknn sedap gak tp lambatt..ramai org kan

MizA said...

Hehe.. biasanya cmtu la kan.. pusing2 merata tapi sbnrnya sng je nk jumpa bnda yg cr tu.
Nmpk x rumah miza? heheh.. yg 5 tgkt blkg tu... :)
ye mknn sedap. lmbt tu semestinya. tgu lama tp mknn sedap mmg berbaloi. makan tak angkat kepala dah. hehehe...
pergi dlm kul 8 org belum ramai lagi. lepas isyak smpai tgh mlm mmg ramai je semedang.

Myra Jay said...

Baru plan nak p buka posa disini :D

MizA said...

Myra Jay - selamat menjamu selera :)

Chef Kampung said...

my feveret restoren! malam2 mmg slalu lepak sini. ehehe

Post a Comment

Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...