Monday, April 23, 2012

Gathering

Salam..
Jumaat lepas join hubby gathering car club. Dah seminggu kisahnya baru nak story.
T_____T
Hubby dan saya first time join gathering macam ni.
Saja nak merasa pengalaman baru.
Kebetulan pulak kali ni gathering diorang buat di Penang.
Boleh la join. First, kena kumpul kat stesyen minyak.
Sebab ada yang dari Kedah, Perak.

Lepas dah kumpul semua di situ baru gerak g tempat berkumpul.
Kedai mamak je pun.. ngeeee..
Majoriti ahli group ni chinese dan lelaki.
Perempuan dua orang je termasuk saya.
Nasib la yang girl sorang tu malay jugak.

Lepas sembang-sembang, shoot sana sini, then gerak balik..
Tak mau dah join pas ni T_____T
Bosan kot...


2 pendapat:

iedchan said...

hahah sy pun tak mau rase gathering kete..mesti tak besh...:P

MizA said...

hehe.. girl tak sesuai kot gathering car club ni :)

Post a Comment

Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...