Tuesday, April 24, 2012

Wedding Nazri & Rein

Salam dan Hai...
Cerita ni berlaku minggu lepas. Tapi baru sempat nak buat entry.
Itu pun scheduled entry.
Kisah perkahwinan kawan hubby, yang juga ada masa
kali pertama saya dan hubby berjumpa :)
Majlis nya berturut-turut selama 3 hari.
Dari bernikah, majlis side perempuan dan lelaki.

Pendek cerita jom tengok gambar yang hubby snap.
Maaf, gambar tak tersusun. Bercampur ketiga-tiga majlis.
Juga terselit gambar kami bersama pengantin.









Ni pula dari OP mereka.

Pernikahan  





Majlis Bersanding





Ni pula credit pada Punrawk Art


Ini pula dari GPX photographix


Nice kan pic dr OP dan lain-lain.
Kalau suka nnt leh la hired untuk potraiture :)


0 pendapat:

Post a Comment

Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...