Thursday, April 26, 2012

Outdoor

Salam dan hai..
Dah lama tak keluar dating sambil photoshoot dengan hubby.
Since dah bekerja ni kesibukan melampau.
 Kebetulan masa kawan hubby nya wedding diorang buat outdoor.
So join sekaki la walaupun niat asalnya nak bagi hadiah je.

Diorang photoshoot outdoor for their wedding.
Kami buat outdoor sendiri di bantu oleh Encik Tripod pinjaman dari OP mereka T___T
Sebenarnya dah banyak kali ajak hubby datang sini.
Bila lalu je before kahwin dulu hubby cakap lepas kahwin kita pergi.
Dah setahun lebih kahwin baru dapat datang.
Lokasi : Persisiran Sungai Kerian, Parit Buntar
So ni di antara gambar yang terhasil. Ada yang saya dah letak minggu lepas.











1 pendapat:

ikaa sharin said...

menarikk :)

#hye tuan tanah , jemput singgah blog saya . ada buat makan makan sikit :D

Post a Comment

Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...