Tuesday, June 12, 2012

Hard Rock Hotel & Night Market

Salam..
Malam minggu lepas hubby ajak g Hard Rock Hotel. Kami pergi sekali dengan kawan-kawan hubby. Ini kali ke dua saya ke sini. Masa datang sini pertama kali ada pesta buih yang sangat meriah tapi malam kali ni cuma ada live band je. Layan juga dengar live band ni walaupun yang menyanyi tu bukan la artis yang terkenal. Tapi suara penyanyi tu sangat superb. macam tak padan je dengan usia nya.

Habis je performance live band tu kami gerak balik. Singgah night market kat batu Feringgi tu. Saja je nak berjalan - jalan. Baru 10 minit jalan, angin kuat sangat. Nak hujan, penjual semua dah bungkus barang-barang.

Tak banyak pun gambar yang tangkap malam tu. Gambar kami berdua pun tak de. Gambar saya la yang banyak hubby tangkap ^_~

tak pernah jemu snap pic lampu-lampu ini.
jatuh cinta dengan kerusi ini. So comfortable
suka sgt gbr ni. Rasa mcm artis. Hhaahhaa

1 pendapat:

izla said...

bila ntah nak sampai ke penang ni..
dah almost 7 years tak ke sana

Post a Comment

Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...