Tuesday, August 7, 2012

Iftar

Salam..
Sabtu lepas (4/8/2012) kawan-kawan sekolah saya anjur kan majlis Iftar di Penang Golf Resort. Alhamdulillah, saya dan hubby berkesempatan untuk join. Walau tak ramai mana yang hadir, majlis masih meriah. Majoriti kawan-kawan yang hadir yang saya dah lama tak jumpa. Kami berborak hingga jam 10 malam. Memang kami adalah insan-insan terakhir yang meninggalkan cafe tu. Makanan memang pelbagai menu di sediakan. Dari juadah kampung hinggalah ke western. Dari appetizer, main course dan dessert. Apa pun memang berbaloi dengan apa yang di bayar. Cuma surau perempuan sangatla sempit dan kecik. Muat solat 5 orang je kot. Pastu berlaga bontot la. Memang tak kusyuk nak solat. Beberapa gambar yang sempat snap semasa jamuan Iftar tersebut.

0 pendapat:

Post a Comment

Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...