Thursday, August 9, 2012

Tilam

Salam..
Poyo je tajuk entry.. Ngeee.. Dah masuk tahun ke dua kahwin baru nak beli tilam. Selama ni tidur atas tilam jugak. Tapi tilam cikai, span yang tingginya tak sampai 1 inchi. Memangla sakit badan bila bangun tidur, tambah lak selepas kemalangan memang sakit belakang ++ Discuss ngan hubby dan ayah saya nak beli tilam baru. Ayah saya list down kedai mana yang dia kenal manager. So leh la dapat discount skit. ^_^ Lepas survey, saya dan hubby decide pilih mana yang berkenan. Dapat discount RM500++ Alhamdulillah. So, saya dah tak sakit pinggang :)

pillow yg sgt comfy :)

0 pendapat:

Post a Comment

Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...