Tuesday, November 20, 2012

Aneka Crepe


Salam..
Hujung minggu lepas, saya order crepe dari Kak Su. Selalu tengok je dia post tanya sapa nak order dan berderet la orang tanya dan order bertubi-tubi. Tapi malam tu teringin lak nak order. Selalu yang sold out Durian Crepe tapi tekak saya tak berapa lalu sangat kalau Durian. Malam tu dia buka order untuk Durian, Jagung, Strawberry dan Blueberry. Selain tu ada gak flavour mangga, pisang, kiwi

Saya order Jagung Crepe (JC). Satu pek je order. Takut tak lalu makan lak nanti. Membazir nanti. Hubby memang tak kan makan. Petang tu pergi collect la JC. On the way nak balik rumah saya dah separuh habis saya kunyah. Nasib tengah drive, kalau tak memang semua saya habiskan. 1 pek ada 8 pcs. Itu untuk jagung la. 1 pek RM10.  Memang sedap. Nanti nak order lagi.

Gambar di ambil dari FB Kak SU


4 pendapat:

La dOLcE mEa_nAtt said...

mcm best je ada byk filling.....warghhhh dap2

MizA said...

La dOLcE mEa_nAtt - dah penah try blum dears? kalau belum better try.

Anonymous said...

sory tetibe interfere hihi . apa nama fb kak su ni eh ?

MizA said...

http://www.facebook.com/DDapurSuria?ref=ts&fref=ts

Post a Comment

Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...