Thursday, May 9, 2013

Anas ke Bukit Merah


Ahad lepas 28 April 2013, kami sekeluarga ke Bukit Merah Laketown Resort. Dah banyak kali pun pergi tapi specialnya kali ni pergi ada Anas dan complete whole family. Actually pergi dengan ticket free, adik saya dapat mana ntah. Anas cam biasa la, dalam kereta kena aircond tidur. Keluar kereta panas ngamuk. Cuaca panas hari tu dan ramai orang lak, memang tak selesa la. Anas pun kejap-kejap je tidur. Balik rumah dia balas dendam tidur dari petang sampai tengah hari keesokkan hari. Jom tengok gambar.

1 pendapat:

aku si comot said...

Salam miza.. cntik stroller tu.. ade link x awk bli 620 ktne eh ?

Post a Comment

Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...