Friday, May 10, 2013

Stroller & Car Seat

Dari entry lepas kami kecewa tak dapat beli stroller yang nak. Beberapa hari lepas tu, berjaya beli stroller sekali pakej dengan car seat. Tapi bukan brand yang kami nak, yang di beli brand yang tak de dalam senarai malah pertama kali tahu kewujudan brand tu. Pendek cerita ni la rupanya

Stroller colour hijau, car seat colour biru. so far stroller tersimpan kat umah. Yang guna car seat je. Car seat yang juga carrier. Kami jatuh cinta pandang pertama dengan stroller + car seat ni dan semestinya menepati kehendak kami kecuali bukan colour merah T_T Muat boot kereta swift kami, senang guna, ringan dan stylo. Hehehe

Stroller + car seat ni brand Tobby.co anak beranak brand Mydear kot. Sebab jumpa gambar tu kat webpage My dear. Yang saya copy dari sana

Two In One baby stroller,
Come with baby carrier, reclineable seat, detachable front arm rest and five point harnesses.




Price stroller RM659.90. Kami dapat RM620. Ok la untuk yang terdesak dan bajet kurang macam kami ni.


7 pendapat:

pka said...

beli kt mne sis?

Intan.Aisyah said...

salam sis..memang muat boot kereta suzuki swift ke stroller ni?
saya guna stroller sweet cherry tapi mmg xmuat boot kereta swift. plan nk tukar stroller pas2 terbaca blog sis.

MizA said...

Wassalam #Intan.Aisyah.. Stroller tue mmg muat klu nk letak kt dalam boot suzuki swift. Coz dia pnya roda boleh dikeluarkan. Mudah dikeluarkan dan mudah dipasang balik. Tp klu xremove pun still bleh muat. Saya remove kan supaya ada ruang lagi untuk letak kan barang.

aku si comot said...

Salam sis miza.. nk tnye awk beli yg atas ke bwh ? Sy pon ngah survey yg ni tp yg atas.. hrga 620 beli katne ye? Sy crik 660 je.. nk jgk 620 hehe

aku si comot said...

Salam yg.. nk tnye awk beli pic yg atas ke yg bawah ye ? Mne dpt hrga 620? Nk jgk.. coz sy survey 660.. tlg bg link ke hehe tq

aku si comot said...

Salam yg.. awk beli pic yg atas ke yg bawah eh ? Nk jugak hrga 620.. bleh bg link sbb sy carik 660 la hehe

MizA said...

aku si comot - saya beli yang atas. saya beli di kedai area butterworth. QQ baby shop nama kedai tu

Post a Comment

Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...